У столиці впроваджують «донецькі» порядки: киян змушують голосувати за «регіони» під страхом звільнення

Киянам погрожують звільненням, якщо вони не проголосують за кандидатів від Партії регіонів.

Як повідомляють «Київ.Коментарі», про це в ефірі телеканалу «TВi» заявив кандидат у народні депутати від «Батьківщини» по 222-му округу Дмитро Андрієвський.

За словами опозиціонера, влада чинить шалений супротив опозиціонерам, використовуючи всі адміністративні важелі. Складання виборчих комісій, формування або не формування виборчих дільниць, обмеження доступу опозиційних кандидатів до ЗМІ, перешкоджання агітаційній діяльності - це неповний перелік тих порушень, з якими щодня має справу опозиція.

«До наших активістів в районі підходять працівники НАУ та інших вузів і говорять про те, що тиск там шалений. 28 жовтня намагаються зробити робочим днем, змусити людей «відкріплятися» і голосувати тільки в Солом´янському районі. Погрожують звільненням, якщо не проголосують за регіоналів, збирають копії документів нібито для того, щоб простежити, кому людина віддасть свій голос», - розповів Андрієвський.

Політик закликав виборців не боятися і протистояти маніпуляціям влади.

«Я хочу сказати про головне: коли виборець йде в кабінку, він залишається з бюлетенем один на один. Але спеціально поширюються міфи, що вибори будуть проходити на робочому місці, що голоси будуть перевірятися, тощо. Це психологічний пресинг, якому в жодному разі не треба піддаватися. Ми не допустимо фальсифікацій і захистимо кожен голос наших виборців», - підкреслив опозиціонер.

За його словами, рейтинг Партії регіонів у столиці дуже низький. «Сьогодні опозиція користується дуже серйозною підтримкою в Києві, рейтинги більше 30%. Партія влади ледь підбирає до 10%. Це свідчить про те, що регіонали не впевнені, що можуть провести чесну кампанію. Тому вони йдуть іншим шляхом, застосовуючи маніпуляції та чорний піар», - зазначив політик.

вибори вибори-12 спротив тиск київ

Знак гривні
Знак гривні