Влада міста Лондон знищить олімпійські твори знаменитого Бенксі?

Під загрозою опинилося також багато інших робіт вуличних художників. На період олімпійських ігор, Лондон заборонив будь-які вияви вуличного мистецтва (у тому числі ґрафіті)

Конфлікт між олімпіадою та традиціями британської столиці, яка завжди була привітною для нонконформістського, не обмеженого мистецтва, досягнув такої точки, що навіть Guardian поставив питання: чи переживе культурна спадщина Лондона олімпійські ігри?

"Заборона ґрафіті та вуличного мистецтва на час олімпіади - загрозливий знак, що замість покращити репутацію Лондона (як світового центру вільного мистецтва), цей корпоративний бегемот (організатори Олімпіади) знищують один найголовніших привабливих моментів столиці та привертають увагу до її слабких місць"

Тим часом офіційні особи Лондона погрожують знищити усі ґрафіті в публічних місцях, та арештовувати всякого, хто займається їх створенням.

Під загрозою опинилися два останніх малюнка Бенксі, та твори інших відомих вуличних художників.

Бенксі знущається з приводу того, що на дахах будинків у Лондоні були розміщені ракети протиповітряної оборони, покликані збивати терористів на літальних апаратах, під час Олімпіади

спорт олімпіада

Знак гривні
Знак гривні