Януковича замочили за зґвалтування неповнолітньої Конституції (фоторепортаж)

28 червня вранці біля Адміністрації президента організації "Коаліція учасників помаранчевої революції" та "Чорний комітет" провели акцію "Зґвалтування 16-річної "Конституції".

Про це повідомляє: Gazeta.ua

Активісти тримали в руках плакати з написами "Не чіпай чужу свободу — не позбудешся своєї", "Конституція — не проституція. Вона не продається" та інші.

Актриса Тетяна Ліходєєва виконувала роль "Конституції". Вона була одягнена у коротку червону спідницю, білу сорочку, порвані чорні колготки. На її обличчі була розмазана туш. На голові — заплетені бантики. "Конституція" прочитала заяву про скоєння злочину.

"Я — "Конституція" України, неповнолітня, заявляю про багаторазове скоєння щодо мене злочину, який є брутальною наругою над моєю чесністю та гідністю шляхом насильницьких дій — зґвалтування, котрі полягали у свавільному поводженні з моїми статтями, що гарантують права українському народові ... Вимагаю вчинити суд над ґвалтівниками і належним чином покарати злочинців", - сказала вона.

Після цього голова правління "Коаліції учасників помаранчевої революції" зачитав вирок народного трибуналу, який постановив: " Визнати... Чивокуня В.Ф. винним у зґвалтуванні неповнолітньої "Конституції" України, скоєному повторно за попередньою змовою групою осіб. Засудити підсудного ґвалтівника Чивокуня В.Ф. до виняткової міри покарання — публічно та привселюдно замочити його".

Сергій Мельниченко із водяного пістолела кілька разів "вистрелив" у портрет президента Віктора Януковича, який тримала у руках "Конституція".

Потім вони намагалися пройти на територію Адміністрації президента, однак 10 міліціонерів перекрили їм дорогу, вимагаючи показати документи і проводити мітинг неподалік Адміністрації. Ліходєєва показала "паспорт", у якому була вклеєна фотографія Конституції України, а також зазначена дата її "народження" - 28 червня 1996 року.

Мельниченко заявив "Буркуту", що має право застосовувати зброю для самооборони.

"Це навіть не вогнепальна зброя, а водяна. Але я її застосую", - сказав він.
Коли його намагалися затримати, він почав відстрілюватися водою. Після цього семеро "беркутівців" потягли лідера КУПРу та актрису до автозаку та повезли у Печерський РВВД Києва.

Як повідомив Мельниченко, у райвідділку їх протримали три години. Йому та Ліходєєвій загрожує до 15 діб ув'язнення.

конституція фоторепортаж протест

Знак гривні
Знак гривні