На Закарпатті помічник прокурора спричинив ДТП, в якій загинули двоє людей. Свідки кажуть, що він був п’яний

Поблизу села Онок Виноградівського району Закарпаття вчора, 22 квітня, вранці сталася ДТП. Двоє людей загинули.

За словами очевидців автоаварії, помічник прокурора 45-річний Едуард Зузак, який спричинив аварію, був п'яний. Його автомобіль під час руху виїхав на зустрічну смугу, де зіштовхнувся з Ауді-80, передає Gazeta.ua. Кажуть, чоловік довго відмовлявся здавати кров на наявність алкоголю.

"Помічник прокурора Виноградівського району їхав по автодорозі "Довге-Іршава-Виноградів". На 38-му кілометрі, між містом Виноградів та селом Онок його автомобіль Peugeot 407 зіткнувся із зустрічною машиною Audi-80. В результаті ДТП водій та пасажир "Ауді-80" померли на місці пригоди, а помічника прокурора доставлено в реанімаційне відділення Виноградівської районної лікарні", - розповіли в прес-службі Закарпатської обласної прокуратури.

Зіткнення автомобілів було настільки сильним, що водія та пасажира "Ауді-80" розчавило моторним відсіком. Водія Peugeot 407 врятувала подушка безпеки.

61-річний Павло Орос та 51-річний Іван Фіцай, які загинули у ДТП – мешканці села Підвиноградів Виноградівського району. Недільного ранку двоє сусідів їхали в місто Мукачево на покупки.

На місце пригоди виїхали прокурор області Анатолій Петруня, його заступник та слідчі. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, порушено кримінальну справу. Анатолій Петруня взяв справу на особистий контроль.

закон злочин мажори ДТП

Знак гривні
Знак гривні