Безпілотник з відеокамерою - мрія для учасників масових акцій ... і для поліції також (ВІДЕО)

Що буде, коли до маленького електричного коптера приєднати відеокамеру? Просунуті автори вже встигли назвати це "журналізмом безпілотників" (Drone Journalism)

Більше того, в університеті Небраски вже відкрили лабораторію, яка буде займатися подібною технологією (складові якої сильно розвинулися і подешевшали буквально за останніх 3 роки) - вони скоро випустять першу модель коптера, для того щоб робити фото, відео та збирати інші дані(наприклад, підраховувати автоматично кількість учасників) для подальшого використання у репортажах.

У часи, коли вимоги для відео стають все більшими - а саме, зображення з важливої події повинні йти у реальному часі, бути ексклюзивним і бажано безкоштовним - здається найкращим засобом для цього є саме мікро-безпілотники, особливо в міських умовах.

Менше слів, більше відео. Подивіться що вже можна робити за допомогою створеної в домашніх умовах техніки. Міні-відеорепортаж з акції протесту в Польщі. Не знаю як ви, але ми завжди мріяли про щось подібне (наприклад про зйомку з надувних куль) під час акцій протесту - спосіб отримати інформацію одразу про все, що відбувається на акції.

майбутнє журналізм технології протест

Знак гривні
Знак гривні