До презентації нової версії операційної системи Android та смартфона від Google лишилося п'ять днів

Компанії Google і Samsung призначили презентацію нової операційної системи Ice Cream Sandwich на 19 жовтня. Захід, повідомляє PC Magazine, пройде в Гонконзі. Презентація, яка почнеться о 10:00 за місцевим часом, транслюватиметься в YouTube. Очікується, що на заході також буде представлений новий "гуглофон", імовірно, названий Nexus Prime

Google і Samsung планували представити Ice Cream Sandwich 11 жовтня в Сан-Дієго. Однак 7 жовтня компанії оголосили про перенесення презентації, пообіцявши пізніше уточнити нову дату і місце проведення заходу. Повідомлялося, що рішення про перенесення презентації було прийнято у зв'язку зі смертю колишнього глави Apple Стіва Джобса.

Нова версія мобільної операційної системи Android, названа Ice Cream Sandwich, була анонсована в травні 2011. Перший апарат, що працює на цій платформі, отримає, як очікується, назва Nexus Prime. Він продовжить лінійку смартфонів Nexus, в яку входять апарати Nexus One і Nexus S, що випускається Samsung.

Офіційно технічні характеристики нового "гуглофона" не розкриваються. За неофіційними даними, Nexus Prime буде забезпечений 4,65-дюймовим екраном, виконаним за технологією Super AMOLED. Він отримає двоядерний процесор з частотою 1,2 гігагерца, гігабайт оперативної пам'яті і 32 гігабайти внутрішньої пам'яті.

зв'язок гаджети технології

Знак гривні
Знак гривні