Радянські й нацистські прапори на 9 травня - разом

9 травня на державних установах поряд з червоними прапорами в руслі прийнятого Верховною Радою рішення логічно було б вивішувати і нацистські.

/це спало на думку дніпропетровському блогеру "Текстів" Олексію Мазуру/

Ні, не просто заради недолугого "приколу", чорного гумору чи в якості хуліганської витівки на образу чиїхось святих почуттів. Насправді такий акт видається надзвичайно доречним і символічним, просякнутим глибоким змістом. А надто - 9 травня.

Це, сказати б, для повного комплекту: у відзначення спільних дій Совєцького Союзу і фашистстької Німеччини з розв'язання Другої світової війни й на знак спорідненості двох тоталітарних режимів, спільності ідеологій та їхньої людиноненависницької суті.

Нехай серп і молот висять разом із нацистською свастикою у вшанування багаторічної, послідовної і плідної співпраці гітлерівського і сталінського режимів, надзвичайно теплих і люб'язних стосунків дипломатій двох країн, стратегічного партнерства у військовій галузі з розподілу "на двох" геополітичної мапи світу, зокрема на згадку про вікопомний спільний німецько-радянський військовий парад у Польщі, окупованій двома дружніми арміями братніх держав.

Нехай обидва прапори - один із серпом і молотом та зіркою, а інший із чорною свастикою в білому колі на червоному тлі - будуть підняті разом на знак пам'яті про обмін досвідом каральних структур ГЕСТАПО і НКВД в організації концтаборів і способах катувань безневинних жертв.

Нехай радянський і німецький прапори майорять в цей день на згадку про мільйони смертей, які принесли людству червона та коричнева чума.

Нехай сьогоднішні нащадки жертв режимів, дивлячись на прапори, здригаються з переляку від усвідомлення того, до чого скотилася теперішня Україна за панування в ній сталінського режиму кримінальної тиранії ВікторФедоричаЯнуковича. Нехай всім нам стане моторошно і соромно за себе і своїх пращурів, що загинули внаслідок комуно-фашистської злуки.

Нехай обидва - нацистський і радянський криваві прапори смерті й терору - висять в ознаменування злочинів проти людства і людяності, скоєних обома злочинними системами -сталінізмом і гітлерізмом.

Нехай родичі загиблих на фронтах Другої світової, спалених у крематоріях, знищених у газових камерах, репресованих, замордованих в ГУЛАГах та енкаведистських катівнях відчують пронизливе почуття жаху за сьогоднішню Україну, що стараннями нинішньої антиукраїнської влади стрімко повертається у пекельну безодню минулого.

Цей острах стане лише жалюгідною подобою того, що судилося пережити свого часу жертвам обох режимів. Такі прапори виглядатимуть нашим дикунським привітанням, полум'яним, щиросердним посланням живих нащадків мертвим пращурам на честь і славу їхніх катів.

А ще було б дуже доречним в контексті вище викладеного розмістити поряд з прапорами транспаранти: "Да здравствует товарищ Сталин!", "Хайль Гітлер!", а також написане в німецькому орнаменті гасло "Україна для людей - über alles!".

сталінізм червона чума червоні прапори коричнева чума друга світова війна гітлеризм нацистська Німеччина злочинні режими нацизм комунізм гітлер сталін 9 травня

Знак гривні
Знак гривні