Cтранная женщина Олена Бондаренко

Звинувачуючи в "очевидній непрофесійності" та "брехливості" журналістів 5 каналу й відкидаючи причетність екс-глави Заставнівської РДА Михайло Бойчука до Партії регіонів, "странная женщина" Олена Бондаренко лише засвідчила власну некометентність та зайвого разу підтвердила схильність до невповні адекватної поведінки.

Як вже повідомлялося, цього тижня народна депутатка ВР від Партії Регіонів Олена Бондарекно побувала на ток-шоу "РесПубліка" (5 канал), де посварилася з ведучою Ганною Безулик після сюжету, присвяченого останнім резонансним подіям в Заставнівському районі Чернівецької області - побиттю головою РДА Михайлом Бойчуком разом з родичами й помічниками чотирьох селян, які "без дозволу" прийшли порибалити на платний ставок "Блакитна нива".

Олена Бондаренко заневрувала з приводу названої в сюжеті партійної належності чернівецького "лозінського". У своєму репортажі журналіст 5 каналу Олександр Аргат представив Бойчука членом Партії регіонів.

Ні, запротестувала, гостя, це не відповідає дійсності і звинуватила журналіста в непрофесійності. А після розмови з ведучою під час рекламної паузи залишила студію. Депутатка наполягала на спростуванні озвученої в ефірі інформації та принесенні вибачень, одначе її вимоги відмовилися задовольняти.

Влаштувавши скандал, пішла зі студії, а як добралася до комп'ютера, відразу написала про інцидент в своєму блозі на УП. Допис вийшов під доволі красномовним заголовком "Непрофессионализм "профессионалов".

Закидаючи журналістам очевидну, як вона пише, непрофесійність та висуваючи претензії ведучій передачі Ганні Безулик за те, що не дала можливості висловитися з приводу сюжету в ефірі, авторка посту повідала світу сенсаційні подробиці: виявляється, Бойчук не має до Партії регіонів жодного (!) стосунку, оскільки донедавна був очільником місцевого "Фронту змін", і взагалі все це відбувалося на малій батьківщині Арсенія Яценюка, то які, мовляв, можуть бути претензії до "її святості" Партії регіонів? А 5 канал, Ганна Безулик і Олександр Аргат - непрофесійні "бяки".

Наступного ж дня у відповіді на тій же "Українській правді" автор сюжету про Михайла Бойчука пояснив, що єдина його технічна помилка полягає в тім, що герой сюжету і справді не член Партії регіонів, а депутат фракції ПР в райраді і на минулих виборах йшов першим номером у "регіональному" списку: "Він (Бойчук) всього лише лідер її виборчого списку на виборах до Заставнівської райради і депутат цієї ради у фракції регіоналів".

На "Шустері-live" 22/04/2011 лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк продемонстрував документи про те, що Бойчук таки справді колись був "фронтовиком", але вже майже рік, як виключений з партії.

Признали в "Рембо на протезі" (в Бойчука немає ноги) свого і представники Партії регіонів. Вони хоча й згадували колишню належність забіяки до ФЗ, але не сперечалися з приводу його теперішнього "біло-блакитного"статусу.

Регіонали тільки намагалися видати цю обставину за "плюс", позаяк, вони, бачте, такі благородні, що не збираються свого захищати, якщо той винний. От, мовляв, яка чесна і справедлива влада прийшла: ні для кого виключень не робить, всіх до відповідальності, якщо є на те підстави, притягує.

Ну і як же тепер на фоні цього виглядає демарш Олени Бондаренко? Що вона і кому хотіла довести? В чому очевидна непрофесійність журналістів, про яку вона триндикала ледь не в кожному рядочку у своєму блозі на УП?

А як бути з товаришами по партії на "Шустер-лайф": тепер вона ї з ними в конфлікті? Що, ті теж очевидні непрофесіонали? Це ж треба було так облажатися на всю країну зі своїми заявами і демаршами. Розсмішила.

З Михайлом Бойчуком всім все було ясно. І опозиціонери, і провладні зійшлися у "Шустера" в думці про продажність натури державного службовця - місцевого феодала, хазяїна району. Він з тих, хто завжди тримає ніс за вітром. Сьогодні в одній партії, завтра - в іншій. Тому власне, партійність як така і не грає осбливої ролі. Всі погодилися з тим, що покидьки є всюди і не мають партійної належності.

Очевидно також стало і те, що якщо Бойчук і був колись у "Фронті змін", але злочин скоював вже представником і очільником райдержадміністрації від Партії регіонів. Бо встиг, коли потрібно було, вчергове перметнутися. Будучи професійним хамелеоном, вкотре змінив свій політичний окрас.

Шкода, що Олени Бондаренко на "Шустері" не було. Може, спільними зусилляими їй би таки пояснили що до чого.

А як оцінювати її номери з виконанням українських пісень у виступах від мікрофону в студіях чи під час інтерв'ю на вулиці чи в кабінеті, лише вдумайтесь - в обгрунтування поданого нею законопроекту про скасування квот для української пісні в радіоефірі? Як таку лажу оцінити? Вона взагалі, нормальна?

Українські продюсери, композитори, виконавці та інші представники нацонального шоу-бізнесу, причому як українсько- так і російськомовні в один голос пояснюють, що її закон - "ні в зуб ногою", ну повна фігня, нісенітниця, "чушь собачья", чергова лажа, яка завдаватиме шкоди вітчизняній музичній індустрії і навпаки - працюватиме лише на іноземний, читай російський шоубіз, збільшуючи його прибутки.

В підсумку - "як горохом об стіну". Дубль пусто. Олена Бондаренко лише очима кліпає і повторює те саме, незважаючи на почуті переконливі контраргументи. Та ще й при цьому "Рідна мати моя" тремтячим голосочком співає. Слід зазначити, дуже фальшиво. Взагалі в ноти не потрапляє. Знову повна лажа.

І подібні депутатки - з таким рівнем інтелекту й моралі визначають за якими законами жити країні, диктуючи суспільству свою волю.

Окрім вже згадуваного для характеристики образу Олени Бондаренко рядочку з відомого російського шлягера, для регіоналки видається вповні підходящим і інша крилата фраза з дуже популярної свого часу на західних теренах пісні львівської виконавиці Віки Врадій ("Сестричка Віка"): "Мамо, я дурна!".

І ще на секундочку. Олена Бондаренко не просто ж якась там випадкова "стабілка", членкиня фракції ПР, чиясь секретарка чи масажистка. Вона голова підкомітету з питань телебачення та радіомовлення Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації, сама в минулому журналіст. І от які "концерти" дає, ніяк зупинитися не може. Оце так маємо. Що називається, ПРиїхали...

5 канал скандал Ганна Безулик Михайло Бойчук Чернівецька області голова РДА Олена Бондаренко

Знак гривні
Знак гривні