Леонід Кравчук не бачить в Януковичі загрози для демократії і вірить, що той подолає корупцію

Про це він заявив в ефірі "Шустер-live" 08.04.2011.

Численні ж факти, що засвідчують протилежне і говорять про те, що Янукович з його політичною силою є складовою корупційної системи та чи не найголовнішим її двигуном, а тому неможливо корупцію подолати корупцією, наведені учасниками програми від опозиції, зокрема політиками Сергієм Соболєвим, Анатолієм Гриценком, Арсенієм Яценюком, Тарасом Стецьківом, Іриною Геращенко, а також журналістом Віталієм Портніковим (ТВі) та іншими експертами, Кравчука не переконали.

Навпаки, Леонід Макарович всіляко виправдовував Януковича, захищав його та як міг відводив критику. Екс-президент залишився при своїй думці, а також готовності й бажанні і надалі співпрацювати з нинішнім главою держави.

Не справив на нього ані найменшого враження і наведений Сергієм Соболєвим приклад того, як влада обійшлася з і Податковим Майданом та його учасниками: спочатку Янукович з Азаровим приходили до протестувальників "чай попити", а зараз мііція всіляко преслідує підприємців, утискає їх та кидає за грати.

Леонід Кравчук відсторонився віж почутого, сказавши, що він не є владою, а відтак не має можливості й повонважень займатися вивченням цієї ситуації і втручатися в неї, та й взагалі йому такі випадки не відомі.

Чого більше у виступі "хитромудрого лиса" української політики - шляхетного чи недостойного - вирішувати глядачам.

/передачу дивився дніпропетровський блогер "Текстів " Олексій Мазур/

підприємці Податковий майдан Шустер-live кравчук янукович яценюк демократія репресії гриценко

Знак гривні
Знак гривні