2 грудня, 09:41 На Майдані збираються 20 тисяч людей

Оновлено: на Майдані перебуває більше 5 тис. людей (фото)

Вранці 2 грудня на Майдані Незалежності в Києві зібралося кілька сотень людей. Як розповів координатор акцій протесту проти Податкового кодексу Володимир Дорош, загалом очікується, що збереться близько 20 тисяч осіб.

"Не зважаючи на сильний холод, люди їдуть з регіонів на Майдан", - наголосив Дорош.

Нагадаємо, у четвер підприємці очікують на зустріч з президентом Віктором Януковичем.

Напередодні на урядовому порталі з'явилася інформація, що Кабмін та представники малого і середнього бізнесу підписали меморандум, за яким домовилися, що спрощена система оподаткування залишиться. Однак Дорош спростував цю інформацію.

"Наскільки мені відомо, жодна уповноважена особа від координаційної ради підприємців жодного меморандуму з урядом 1 грудня не підписувала", - сказав він.

У четвер на Майдані підприємці очікують представників Адміністрації президента. Водночас заступник глави АП Ганна Герман повідомила, що в четвер в Адміністрації відбудеться розмова Віктора Януковича з представниками підприємців.

Як відомо, на Майдані другий тиждень тривають протести підприємців, які виступають проти нового Податкового кодексу.

У вівторок, 30 листопада, президент Віктор Янукович скористався правом вето на Податковий кодекс. Очікується, що найближчим часом це питання буде розглянуте у парламенті.

Читайте усю хроніку "нового Майдану": підприємці проти Податкового кодексу.
http://tsn.ua/

протести майдан КАТ

Знак гривні
Знак гривні