Олег Кашин прийшов до тями

Кореспондент газети «Коммерсант» Олег Кашин, на якого нещодавно був здійснений напад прийшов до тями. Про це повідомляє «РИА Новости» з посиланням на джерела у лікарні. Однак, за інформацією агентства журналіст досі перебуває у реанімації міської лікарні №36 на апараті штучної вентиляції легень.

Як повідомляла ТК, у суботу опівночі на Олега Кашина напали двоє невідомих. Вони чекали на журналіста у дворі його будинку з букетом квітів. За словами очевидців, Кашина били «предметом». Лікарі зафіксували у нього переломи верхньої та нижньої щелеп, гомілки, струс головного мозку і травматичний відрив фаланг пальців. Нині кореспондент у стані штучної коми перебуває у відділі реанімації 36-ї міської лікарні Москви.

За фактом побиття порушено кримінальну справу за статтею «замах на вбивство, скоєний групою осіб». Слідство не виключає, що напад пов'язаний з професійною діяльністю журналіста. Президент РФ Дмитро Медведведєв доручив узяти розслідування під особливий контроль. Спілка журналістів Росії оголосила про намір провести власне розслідування.

Телекритика

Сайт на підтримку Кашина: http://olegkashin.ru/

терор кашин росія

Знак гривні
Знак гривні