Що собою являє нова українська радіостанція HIMERA G1 Prо (ФОТО)

В Україні представили нову цифрову портативну радіостанцію HIMERA G1 Pro, розроблену та виготовлену в нашій державі.

Нова захищена радіостанція українські розробки, зв’язок, рації

«Ця рація – не просто поліпшена версія свого попередника HIMERA G1. Версія Pro – це результат багатомісячної кропіткої роботи нашої команди, яка розробляла новий пристрій та вдосконалювала майстерність», — написали про новий виріб його розробники.

Серед особливостей HIMERA G1 Prо – наявність псевдовипадкового переналаштування робочої частоти, шифрування за стандартом AES-256.

HIMERA G1 Prо дозволяє передавати голос і цифрові дані, має просту в налаштуванні Mobile Ad-hoc Network, розширену дальність зв’язку та новий зручний дизайн.

Окрім простого інтерфейсу, є інтеграція з мобільними пристроями на операційній системі Android, що робить рацію дружньою до користувача та значно спрощує налаштування.

Загалом нова версія має виправлені недоліки своєї попередниці на основі побажань користувачів.

Ось що кажуть про нову версію рації зв’язківці батальйону «Вовки Да Вінчі».

«Піхота отримала малу помітність в етері та надійно захищений канал зв’язку при простоті та доступності цього рішення. Чекали на ці рації, взаємодіяли з командою Himera та нарешті можемо випробувати їх у бойових умовах. Сучасні технічні рішення дають бійцям переваги на полі бою. Ми задоволені», – розповіла Матахарі, командирка підрозділу зв’язківців «Вовків Да Вінчі».

українські розробки зв’язок рації

Знак гривні
Знак гривні