Атаки 30–31 березня. Якими маршрутами летіли ракети та "шахеди" (КАРТА)

Texty.org.ua позначили на карті приблизний маршрут російських ударних дронів, балістичних цілей та крилатих і керованих ракет під час атак 30–31 березня, візуалізувавши інформацію, надану телеграм-каналом war_monitor.

Зазначимо, що маршрут по Росії умовний.

Росія продовжує атакувати енергетику і бити по газових підприємствах та підземних сховищах. 31 березня під ударом знову опинився Стрий на Львівщині. Це місто вже було об'єктом російських атак у 20 числах березня. Туди Росія навіть била двома "кинджалами" (детальніше тут).

Голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що 31 березня росіяни атакували крилатими ракетами обʼєкт критичної інфраструктури на Львівщині – за його словами, "той самий, який був їхньою ціллю 24 та 29 березня".

Як і у попередні дні атак, польські повітряні сили повідомили, що підняли по тривозі свою бойову авіацію, адже ракети були близько до кордону.

30 березня

Уночі 30 березня 2024 року ворог вдарив по Донеччині 4-ма зенітними керованими ракетами С-300/С-400, а також безпілотниками із мису Чауда (Крим).

Усього зафіксовано пуски 12 ударних БпЛА «Shahed-136/131», дев’ять із них було знищено підрозділами мобільних вогневих груп Сил оборони України у межах Херсонської, Одеської, Дніпропетровської та Полтавської областей.

31 березня

У ніч на 31 березня 2024 року російські війська атакували:

У результаті протиповітряного бою знищено 18 повітряних цілей: 9 крилатих ракет Х-101/Х-555 та 9 ударних БпЛА «Shahed-136/131».

маршрут ракет datavis маршрут дронів атака маршрут карта карта атак РФ

Знак гривні
Знак гривні