Бійці бригади "Едельвейс" вимагають притягнути до відповідальності нападника на службовця ТЦК

Мережею шириться відео нападу на представників ТЦК. Після перегляду, наші військовослужбовці впізнають в працівнику ТЦК нашого побратима, сержанта Мусензового Миколу Леонідовича, що пройшов з нами важкі бої за деокупацію Київщини та в стримані ворога на Бахмутському напрямку", — йдеться у заяві опублікованій на офіційному телеграм-каналі 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади "Едельвейс".

Далі у заяві: "Мусензовий знав про війну задовго до лютого 2022 року, адже підписав контракт, перебував на посаді головного сержанта взводу. Вже під час повномасштабного вторгнення був старшим групи, що неодноразово виходила на штурми ворога. Серед своїх побратимів заслужив повагу і лише позитивні відгуки! Його позивний ‚Граніт‘ повністю відповідає його фізичній і моральній витривалості.

За свої бойові заслуги двічі нагороджений державною нагородою орденом за Мужність. Отримав важке поранення і після лікування повернувся до батальйону.

Після другого важкого поранення був переведений до ТЦК. Вимагаємо від правоохоронних органів суворого покарання щодо нападників і притягнути до відповідальності присутніх там правоохоронців за їхню бездіяльність."

Заява бригади й відео нападу дивіться нижче в Телеграмі.

Напад стався на Буковині у селі Плоска. Місцеві видання пишуть, що у зловмисника, який на "Нива" збив співробітника ТЦК, на фронті зник безвісти син, а також воює батько. Його особа встановлена, поліція порушила справу.

тцк мобілізація едельвейс напад

Знак гривні
Знак гривні