"На межі можливого". Нацгвардійці знищили російський "Ланцет" з автоматів (ФОТО)

На запорізькому напрямку бійці 3 бригади оперативного призначення «Спартан» знищили ворожий ударний БпЛА «Ланцет» зі стрілецької зброї.

Фото: НГУ
Фото: НГУ

Як повідомляє НГУ, артилеристи групи спостереження помітили ударний безпілотник, що летів з боку тимчасово окупованих територій у бік українських позицій.

«Ми помітили ворожий БпЛА, який рухався в напрямок розміщення бойової техніки суміжних підрозділів, про що відразу сповістили вище командування, за наказом було відкрито вогонь зі стрілецької зброї», розповів нацгвардієць з позивним Демон.

Троє бійців вразили російський безпілотник з АК-74. Вибухнувши в небі, залишки «Ланцету» впали в 30 метрах від своєї цілі.

Фото: НГУ
Фото: НГУ

"За словами військовослужбовців, знищити подібну ціль в небі з автомата Калашникова майже неможливо. Проте це доводить, що бійці Гвардії наступу «Спартан» готові майстерно виконувати різноманітні бойові завдання", – зазначили в Нацгвардії.

Там також додали, що на запорізькому напрямку фронту відпрацьовувати по БпЛА окупанта, таких як «ZALA», «Орлан» та «Ланцет», доводиться майже щодня.

втрати ворога автомати ланцет нацгвардія

Знак гривні
Знак гривні