ЗСУ підтвердили удар по російських морпіхах під час концерту: які втрати в окупантів

У Збройних силах України підтвердили удар по скупченню російських військових із 810-ї бригади морської піхоти.

Про це повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

"Нещодавно Сили оборони України успішно завдали вогневого ураження по скупченню російських окупантів зі складу 810-ї бригади морської піхоти. 

За повідомленням російської сторони, в момент удару окупанти зібрались для відзначення так званого Дня російського артилериста", – йдеться в повідомленні.

У Страткомі зазначили, що Сили оборони оперативно визначили місце проведення святкових заходів росіян і "гаряче привітали їх".

"Російські пропагандисти стверджують, що влучним ударом були знищені одночасно кілька десятків окупантів, близько сотні отримали тяжкі поранення", – додали в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

Нагадаємо, 21 листопада командир підрозділу аеророзвідки "Птахи Мадяра" повідомив, що українські захисники вдарили по 810-й бригаді морської піхоти РФ на окупованій Донеччині.

Військовий зауважив, що це – відплата за російський ракетний удар по 128-й окремій гірсько-штурмовій бригаді ЗСУ. За його даними, внаслідок атаки було ліквідовано 25 росіян, ще понад 100 – поранено.

Читайте також: Загибель бійців 128 бригади від ракети під час нагородження: які висновки слід зробити

Фото: ресурси окупантів
Фото: ресурси окупантів

Згідно з повідомленнями російських пропагандистських ресурсів, удар стався по актовому залу в клубі окупованого з 2014 року села Кумачове Старобешівського району Донецької області.

Також російські пропагандисти пишуть про загибель російської акторки Поліни Меньших, яка проводила концерт.

окупанти втрати ворога концерт донеччина

Знак гривні
Знак гривні