Рекрутинг до ЗСУ: Міноборони уклало угоди вже з двома великими платформами для працевлаштування

Міноборони у рамках проєкту про рекрутинг до Збройних сил України підписало угоду про співпрацю з компанією Work.ua. Цьому передував договір ще з однією платформою для працевлаштування Lobby X.

Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ
Фото ілюстративне. Джерело: Генштаб ЗСУ

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Зазначається, що заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова і співзасновник та СЕО Work.ua Артур Міхно підписали угоду про співпрацю в рамках проєкту “рекрутинг”.

«Система сучасного підбору кадрів для Збройних сил України має запрацювати якнайшвидше. Адже війська потребують фахових спеціалістів, а люди мають чітко розуміти, в яку частину і на яку військову спеціальність вони йтимуть. Рекрутингова компанія надаватиме послуги в інтересах армії безкоштовно», – зазначила Наталія Калмикова.

Артур Міхно зі свого боку зауважив, що його компанія готова запропонувати послуги для системного підходу щодо залучення військовозобов’язаних до лав Збройних сил. 

«Сьогодні ЗСУ потребують дуже багато спеціалістів із цивільними спеціальностями. Це і водії, і слюсарі, і газозварники, і будівельники. Ми хочемо надати можливість підрозділам набирати фахових військовослужбовців, які мають відповідний досвід в цивільному житті. Ця співпраця зробить наше військо набагато ефективнішим», – сказав керівник Work.ua.

Найближчим часом на сайті Work.ua можна буде переглянути, які вакансії шукають у ЗСУ, які зарплати та умови.

У Міноборони нагадали, що це вже друга рекрутингова компанія, з якою відомство уклало угоду. 13 листопада МОУ уклало угоди з компанією Lobby X (подивитись, які вакансії є у ЗСУ, можна за посиланням).

Читайте також: "За пів року армія стане ще менша". Головред "Новинарні" іде в ЗСУ і пояснює, як потрібно організувати мобілізацію

кадри працевлаштування рекрутинг зсу реформи зсу

Знак гривні
Знак гривні