Потужні вибухи, багато швидких: по штабу Чорноморського флоту РФ завдано удару (ФОТО, ВІДЕО)

У Севастополі вдень прогриміли три потужні вибухи, повідомляють Крим.Реалії. Від вибухової хвилі затремтіли шибки у вікнах.

Над містом утворився чорний дим – його видно з боку центрального пагорба Севастополя. Також чути сирени машин швидкої допомоги.

photo_2023-09-22_14-06-03

Окупаційний очільник Севастополя Михайло Развожаєв заявив про ракетний удар по штабу Чорноморського флоту РФ. Також, за його словами, біля театру Луначарського впав уламок.

Уламки після ракетного удару по штабу Чорноморського флоту РФ розкидані на сотні метрів, до місця їде багато швидких, пишуть російські державні ЗМІ.

Рух у центрі Севастополя перекрито.

Як пише Мілітарний, імовірними засобами, за допомогою яких міг бути завданий такий потужний удар, можна розглядати франко-британські крилаті ракети Storm Shadow / SCALP авіаційного базування або ж український “Нептун”.

Раніше сьогодні місцеві телеграм-канали повідомили, що військові РФ застосували димову завісу в Севастополі. У міністерстві оборони Росії згодом заявили про атаку на Крим. У відомстві стверджують, що збили одну ракету і два безпілотники.

чф рф втрати ворога деокупація криму атаки крим

Знак гривні
Знак гривні