Шахеди облетіли Умань. Приблизний маршрут нічної атаки безпілотників. Карта

Анонімні телеграм-канали час від часу в реальному часу повідомляють про маршрути ворожих ракет чи безпілотників. Трансляцію нинішньої атаки, яка відбулася вночі 15 вересня вів канал Ніколаєвскій ваньок (він проукраїнський). Ми на основі його повідомлень зробили приблизний маршрут на карті. Канал хоч і анонімний, проте дані про те, коли почнеться і закінчиться повітряна тривога, повідомляє точно.

Після збиття безпілотників ми знаємо, що вони прямували до Старокостянтинова, де розташований військовий аеродром. Ця ціль обстрілювалася ворогом неодноразово.

Цього разу цікаво те, що маршрут пролягав повз Умань, до якої зараз з'їхалися на паломництво громадяни Ізраїля хасиди. Згідно з версією Ванька, зграя Шахедів зробила невелику дугу, аби не пролітати над центром паломництва.

Ось повідомлення Ванька на основі яких ми зробили графіку. Ваньок російськомовний, ми переклали:

03:27 проліт мопедів через Бериславський район Херсонської області у бік Миколаївської області.

03.39 табун бабунів (мопедів) курсом 315 (північний захід).

Ні, на Кривий Ріг поки що не летять.

Загроза по мопедам 👉 Миколаївська, Херсонська області.

Також висока ймовірність тривоги у Кіровоградській області найближчим часом

03:51 йде бойова робота, дякую всім хто оперативно повідомляє про проліт недружніх організмів. Дружні організми на це реагують та коригують вогонь.

Загроза по мопедам 👉 Миколаївська, Кіровоградська області.

04:22 кількість мопедів у табуні скоротилася, є успішно збиті. Дивіться, мопеди довго летять курсом 315 (тобто північно-західним курсом). Якщо курс вони в якийсь момент не змінять - то поки що все летить саме на Умань (там паломництво хасидів, - ред).

Протягом наступних 30 хвилин буде зрозуміло, чи справді це так поки що загроза мопедів 👉 Миколаївська, Кіровоградська області

04:53 Інформація поки що підтверджується, мопеди наближаються до кордону Черкаської області. Загроза по мопедам 👉 Кіровоградська, Черкаська області

05:01 Зміна курсу деяких на Вінницьку область. Зароза по мопедам 👉 Кіровоградська, Черкаська, Вінницька області.

05:25 Мопеди облітають Умань десятою дорогою. А якщо бути точніше – через Вінницьку область. Курс мопедів північний. Загроза по мопедам 👉 Черкаська, Вінницька області.

05:39 Мопеди летять у бік західних регіонів (курс тепер західний). Для деякого ранок буде тривожний… Скільки їх всього залишилося – невідомо.

05:53 мопеди підлітають до Хмельницької області. Загроза по мопедам 👉 Хмельницька, Вінницька області.

06:37

Старкон (Староконстянтинів - ред) – буде гучно! Загроза по мопедам 👉 Вінницька, Хмельницька області

06:59 Начебто відбилися вже.

Читайте також: Маршрут ракет, які летіли на Київ 6-го вересня

шахеди атака хасиди дрони карта умань

Знак гривні
Знак гривні