Українські роботодавці та освітяни створили безплатні курси для молоді з найпопулярніших 140 професій

У вільному доступі з'явилися навчальні матеріали щодо 140 найзатребуваніших на ринку праці професій, а для навчання необхідно лише зареєструватись на сайті проєкту.

Освітній Хаб міста Києва та Асоціація інноваційної та цифрової освіти в партнерстві з понад 50 компаніями-роботодавцями та із залученням викладачів провідних вишів України (КНУ ім. Тараса Шевченка, КНУБА, Національний університет оборони України, Національний педагогічний університет, Національна академія внутрішніх справ України та інші) створили безплатні мультимедійні курси зі 140 професій.

Йдеться про професії, що мають найбільший попит на ринку праці: IT-фахівець, маркетолог, архітектор, кухар, банкір, військовий, будівельник, журналіст, фахівець з блокчейн технологій тощо.

0x0 (2)

Курси надають можливість старшокласникам, студентам, а також молоді, яка вже завершила навчання, зробити свідомий вибір майбутньої професії й побудувати індивідуальну траєкторію подальшого навчання та кар’єри.

Інтерактивні курси, що створені у міжнародному форматі SCORM, містять в собі сторітелінг, персонажів, тестові завдання які вбудовані у самі уроки, які засвоюються набагато краще, ніж звичайні відеолекції.

Всі навчальні матеріали є безплатними та містяться у вільному доступі за посиланням. Для отримання доступу необхідно лише зареєструватись.

курси молодь освіта ринок праці

Знак гривні
Знак гривні