На фронті загинув фотограф-натураліст Денис Кривий. Він створював неймовірні фото природи (ДОБІРКА)

Під Бахмутом загинув фотограф-натураліст Денис Кривий, намагаючись урятувати поранених побратимів. Про це повідомило первомайське видання ГардCity, яке друкувало фото Дениса.

Як розповів Інституту масової інформації журналіст Гард City Володимир Галузінський, Денис служив у Силах спеціальних операцій, виявив бажання служити навесні 2022 року, пішов добровольцем.

6463877f1535b-14.jpg

Фото Денис Кривий / ГардCity

Світлини Кривого публікувалися в National Geographic, він тримав блакитну стрічку FIAP. Денис Кривий займався пейзажним та репортажним фото, опанував анімалістику, аерофотографією. Зараз його кадри прикрашають путівники національного природного парку “Бузький Гард”.

6463877e99160-13.jpg

Фото Денис Кривий / ГардCity

“Він мав міжнародну премію FIAP – це найпрестижніший європейський конкурс фотохудожників. Його фотографії публікували в National Geographic. Його багато робіт опубліковано тут, на місцевому локальному рівні на Миколаївщині: в путівниках, гайдах туристичних по “Бузькому Гарду”. Він тісно співпрацював з Національним парком “Бузький Гард”, це окремий етап життя”, – розповів Володимир Галузінський.

6463874d6527e-13.jpg

Фото Денис Кривий / ГардCity

На офіційній сторінці національного природного парку “Бузький Гард” повідомили, що Денис займався фотографією багато років і був лауреатом багатьох міжнародних фотоконкурсів. Брав участь у фотовиставках у Києві, Івано-Франківську, Ужгороді, Житомирі, Рівному, Первомайську, Косові. Окремі роботи Дениса зберігаються в приватних колекціях у країнах Європи, Північної Америки та Азії. 

6463874d38f1e-12.jpg

Фото Денис Кривий / ГардCity

За даними ІМІ, Денис Кривий став 58-м медійником, який загинув унаслідок російської агресії.

героям слава фотографії природа України втрати зсу

Знак гривні
Знак гривні