В Україні запрацювала програма розвитку онлайн-торгівлі для підприємців: як податися

У межах програми українським підприємцям нададуть інструменти, можливості та спеціальні знання для успішного здійснення продажів товарів онлайн.

Програма являє собою “дорожню карту” дій та перелік сервісів по безплатному створенню інтернет-магазина, його налаштуванню, налагодженню та масштабуванню продажів, залученню нових клієнтів, зокрема й на зовнішніх ринках. Також програма надає базу знань з інтернет-маркетингу, зокрема з SEO, PPC, SMM і таргетингу.

Сервіси надаються безплатно або за спеціальними умовами для учасників програми.

Так, наприклад, підприємці отримують можливість безплатно відкрити інтернет-магазин на українській платформі Shop-Express, безплатний аналіз магазину від агентства інтернет-маркетингу Webpromo, отримають знижку -70% на розміщення та просування товарів на OLX, експертну допомогу в управлінні бізнес-процесами та вебпродажами від VISA, безплатні навчальні лекції з інтернет-маркетингу.

А платформа Nazovni, що реалізує МЗС України, допоможе з продажами на зовнішні ринки, надасть контакти потенційних партнерів за кордоном та план дій, щоб почати експортувати по всьому світу.

Програма розвитку торгівлі діятиме протягом 2023 року і розрахована на необмежену кількість учасників. Вона підійде всім виробникам товарів, імпортерам, гуртовим і роздрібним продавцям товарів офлайн, а також тим підприємцям, хто продає товари у соціальних мережах та на маркетплейсах, включно з початківцями без досвіду онлайн-продажів.

Кожному учаснику програми буде призначений особистий бізнес-ментор, який протягом року буде консультувати підприємця щодо роботи інтернет-магазину, а також супроводжуватиме комунікацію зі спеціалістами компаній-партнерів програми.

Зареєструватись та стати учасником Програми можна за посиланням.

підприємці бізнес торгівля війна економіка

Знак гривні
Знак гривні