Погода на вихідних: "цей дощ надовго"

За даними Sinoptik.ua, дощовою погода на вихідних буде в багатьох регіонах України. При цьому на більшій частині території країни температура повітря відповідатиме квітневій кліматичній нормі.

Погода у суботу 22 квітня

У суботу по всій країні очікується хмарна з проясненнями погода, подекуди пройдуть невеликі дощі. На Закарпатті потеплішає до +19 °С, а ось у Криму, Донецькій, Луганській та Харківській областях буде вельми прохолодно — +11…+13 °С. На решті території країни очікується +14…+17 °С.

Не поспішайте з легким одягом — погода все ще дуже примхлива, а через високу вологість повітря відчувається прохолоднішим. Пам'ятайте, що після зими імунітет ослаблений і потребує вітамінів, багатих на клітковину продуктів і щоденної зарядки.

Погода в неділю 23 квітня

У неділю всю Україну накриє короткочасними дощами. У більшості регіонів термометри покажуть +14…+17 °С, на Закарпатті — +19 °С. День буде похмурим, і щоб зробити його трохи затишнішим, радимо заглянути до найближчої книгарні. 23 квітня у світі відзначають День книги — чудова нагода перечекати весняний дощ і знайти на полицях новинку для домашньої бібліотеки.

Погода в понеділок 24 квітня

Погода на початку тижня також буде дощовою. Короткочасні опади очікуються по всій Україні, проте впродовж дня сонце виглядатиме з-за хмар. У більшості областей, та Києві, середня денна температура становитиме +14…+17 °С. На Закарпатті та Волині, в Івано-Франківській, Чернівецькій та Одеській областях буде трохи тепліше — +17…+19 °С.

Береза продовжує цвітіння

У всіх областях, попри вологу погоду, у повітрі спостерігається висока концентрація березового пилку. Тому всім алергікам слід перевірити, чи не закінчилися в домашній аптечці антигістамінні препарати, та додати до списку справ на вікенд вологе прибирання.

дощі довкілля прогноз погоди

Знак гривні
Знак гривні