Планування бою: для командирів створили навчальний фільм (ВІДЕО)

Сили територіальної оборони ЗСУ презентували навчальне відео «Планування бою: робота командира роти, взводу, відділення з отриманням бойового завдання», яке буде корисне для командирів українського війська.

"Ми розуміємо, наскільки знання і навички з планування бою є важливими для командира — для того, щоб він міг максимально ефективно виконати завдання і зберегти особовий склад.

У відео розглянемо одноосібне планування бою, відоме у військах США та багатьох країн НАТО як TLP (troop leading procedures). Ця методика насамперед призначена для командирів рот, командирів взводів чи командирів відділень. В українському перекладі ми запропонували відповідну назву — процедури планування бою.

Слухачі «Вишколу капітанів» (навчального курсу Сил територіальної оборони ЗСУ для командирів) після опанування процедур планування бою щоразу наголошують, наскільки важливими є такі знання для командирів. Ми також постійно отримуємо запити від командирів з інших видів та родів ЗСУ про можливість потрапити на «Вишкіл капітанів» або про доступ до навчальних матеріалів", — йдеться у повідомленні.

Усі документи та матеріали, про які йтиметься у відео можна завантажити тут.

командири навчання ЗСУ відео сили ТРО

Знак гривні
Знак гривні