Відео дня. Різноманітні способи знищення російських танків

Аналітики проєкту Ukraine Weapons Tracker регулярно публікують відео зі знищеною російською технікою. ТЕКСТИ пропонують добірку свіжих відео зі знищеними різними способами російськими танками.

Українські війська знищили російський танк Т-80БВ у районі Червонопопівки на Луганщині.

Батальйон К2 української 54-ї бригади випустив саморобний боєприпас з FPV прямо в командирський люк російського Т-80БВ, що рухався.

У Донецькій області покинутий російський танк Т-80БВ був знищений ще одним боєприпасом, скинутим безпілотником, який потрапив у люк механіка-водія.

На Сході пошкоджений російський танк Т-72АВ був знищений ще одним боєприпасом, скинутим безпілотником, прямо через люк навідника. Цього разу була використана граната Ф-1.

Українська 72-а бригада знищила російський танк Т-72Б3 у Микільському поблизу Вугледара Донецької області. Також можна побачити кілька інших знищених/пошкоджених машин (зокрема Т-80БВ і дві БМП-1).

Російський Т-72Б обр. 2022 був знищений українською армією поблизу Мар'їнки Донецької області – це перша підтверджена втрата цієї нової "модернізації". Ще один Т-72Б обр. 2022 також був пошкоджений і покинутий неподалік.

У Херсонській області українська 406-а окрема артилерійська бригада застосувала БПЛА H10 Poseidon Mk II та високоточні артилерійські снаряди M982 Excalibur для виявлення та ураження двох російських танків, зокрема Т-72Б3.

Два російські танки Т-80БВ, танк серії Т-72Б та бойову розвідувальну машину БРМ-1К знищив спецпідрозділ СБУ "Альфа" за допомогою боєприпасів, скинутих з безпілотника, оснащеного тепловізійною оптикою. Також було підбито щонайменше два танки та дві інші машини.

втрати ворога танки рф слава зсу знищена техніка

Знак гривні
Знак гривні