РФ зафотошопила крадене фото українських дітей для біл-борду в Херсоні. Містяни помстилися

Для своєї пропаганди у Херсоні росіяни вкрали фото українських дітей.

Про це стало відомо з допису в Instagram фотографа Анни Пасічник, пише Новинарня з посиланням місцеве видання “Мост”.

Як з’ясувалось, на вкраденій росіянами фотографії зображений син Анни, дівчинка поруч – його подруга. Фото зроблене в Київській області. Патріотичні синьо-жовті кольори пейзажу окупанти замінили на стрічки в кольорах російського триколора й додали напис “Херсон – навіки з Росією” (втім, три останні літери у слові “Херсон” на плакаті хтось уже замалював).

БУЛО:

СТАЛО:

Небайдужі громадяни творчо обробили крадене фото
Небайдужі громадяни творчо обробили крадене фото

У фотографині крадіжка фото з її дитиною викликала обурення, яке вона виклала в своєму дописі в Instagram:

“Я – фотограф, працюю, в тому числі, викладаючи фото на фотостоки. В травні робила серію фотографій з моїм сином та його найкращою подругою на ріпаковому полі на Київщині в улюблених вишиванках, з прапором України. Фото зроблені з великою любов’ю до України, до нашої культури. Світ має бачити справжніх українських дітей, бо це щиро, це про любов, це про почуття!” – наголосила Пасічник.

“Що робить раша? Бере фото моїх щасливих діток у вишиванках, підло фотошопить свій кривавий брудний прапорець, пише брехливе, ненависне гасло і вішає в Українському Херсоні банер, від якого хочеться, вибачте, блюванути…

Ніколи, чуєте! Ніколи вам нас не перемогти, бо ви підлі, брехливі, тупі, злі недолюди, які напали на чужу країну, які всю свою історію забруднили в крові інших народів! Ненавиджу вас!” – не приховує емоцій обурена мама.

Діти дивляться на рашистів як на лайно
Діти дивляться на рашистів як на лайно

рашисти діти Фото херсон

Знак гривні
Знак гривні