У російському Брянську горить нафтобаза. Жителі міста також повідомляли про вибухи (Відео)

Регіональне управління МНС повідомило, що спалахнула нафтобаза у Фокінському районі міста Брянськ. Що стало причиною загоряння, наразі невідомо.

«До місця виклику направлено пожежно-рятувальні розрахунки за підвищеним рангом (номером) пожежі. Після прибуття встановлено, що відбувається горіння на території нафтобази», — йдеться у повідомленні відомства

РосЗМІ із посиланням на прес-службу уряду регіону пишуть, що горять резервуари

У повідомленні також зазначено, що "подальша інформація уточнюється".

У соцмережах росіяни повідомили, що жителі Брянська чули вибухи, а згодом сталася пожежа на нафтобазі.

Журналіст Юрій Бутусов повідомив: "Головний транспортний хаб російської нафти в Європу отримав прямі влучення і горить! За своїм економічним значенням ці нафтобази як крейсер Москва для Чорноморського флоту. Експорт кривавої російської нафти в Європу стає не тільки невигідним, а й дуже проблемним. Подивимося тепер на наслідки, але це грандіозна подія", – написав журналіст.

Також він додав, що пожежа на нафтопроводі є демонстрацією для всієї Росії, що війна зруйнує злочинний режим, геноцид українців обернеться демілітаризацією військових об'єктів і десятками тисяч убитих російських військових.

Нагадаємо, вранці 1 квітня пожежа сталася на нафтобазі в Білгороді. За версією влади, причиною став авіаудар із двох вертольотів збройних сил України.

нафтобаза війна пожежа росія Брянська церква

Знак гривні
Знак гривні