Скільки ще палити російський металобрухт? Довго (Інфографіка)

На графіці ми показали загальну декларовану чисельність різних типів зброї, яка є у російської армії.

Для літаків і гелікоптерів ми додали ще одне значення – скільки їх було акумульовано для війни з Україною. Нещодавно цифру у 450 літаків назвав речник Повітряних сил ЗСУ, раніше медіа писали про 300 літаків, пригнаних для війни з нами. Тобто точну цифру того, що Росія накопичила для окупації України, дізнатися важко.

Цифри на графіці щодо загальної кількості зброї у РФ – офіційні дані. Хоча, ми всі розуміємо, що це Росія і записане не означає дієздатне, але масштаби вражають, навіть якщо половина не працює. Ми ефективно нищимо ворога, та при цьому потрібно усвідомлювати, що він має ду-у-у-уже довгу армію і розраховує, що завалить нас трупами та своїм металобрухтом. Щоб ефективно протистояти, потрібно усвідомлювати, з чим ми маємо справу.

Щоб точно оцінити стан справ на війні, ще потрібна інформація про стан ЗСУ після активних бойових дій. Українські втрати, зрозуміло, не оприлюднюються нашим Генштабом, а російським даним вірити не можна.

18_03_2.jpg

Як перемогти у війні із таким противником читайте у нашій статті: "Подовжена війна". Як слабша сторона (Україна) може виграти

А далі ви можете насолодитися, проскроливши графіку зі знищеною технікою орків

vizual_2022-03-17_ukr.png

росія втрати ворога війна інфографіка

Знак гривні
Знак гривні