Акторство у стилі КДБ. Путін на секунду "заснув", коли на Олімпіаді йшла команда України

Президент Росії Володимир Путін вдав, ніби спить у момент, коли українська команда спортсменів з’явилась на стадіоні в ході урочистої церемонії відкриття Зимових Олімпійських ігор у Пекіні.

Путін сидів із заплющеними очима й стисненими долонями у мить, коли на центр стадіону "Пташине гніздо" в Пекіні вийшла українська олімпійська збірна.

Путін сидів без маски на обличчі, хоча китайський уряд встановив суворі карантинні обмеження під час Олімпіади. Очільник Китаю Сі Цзіньпін усю церемонію сидів у масці.

9.jpg

Путін – один із небагатьох іноземних гостей, які відвідують Олімпіаду в Китаї.

Зокрема, присутні також президенти Таджикистану, Єгипту й Казахстану.

Лідери західних країн бойкотують Олімпіаду через утиски китайського уряду щодо етнічної групи уйґурів. 

Змова агресорів

Перед цим російський президент провів офіційну зустріч з китайським лідером, на якій, зокрема, сторони підписали спільну заяву з осудом дій НАТО та США.

Китай підтримав у спільній заяві Росію щодо ультиматуму про надання гарантій, що в майбутньому НАТО не буде розширюватися.

У заяві сторони кілька разів критикують США за нібито агресивні дії у різних точках світу та вихід із міжнародних угод про знищення біологічної, хімічної зброї та ракет малої та середньої дальності.

Путін натомість підтримав позицію Китаю щодо невизнання незалежності Тайваню та підтримав ідею, що Тайвань є невіддільною частиною комуністичного Китаю.

За матеріалами УП

спорт Китай олімпіада курйоз путін

Знак гривні
Знак гривні