Матеріал ТЕКСТІВ про наркофоруми став переможцем всеукраїнського конкурсу

У статті розповідається про нюанси ринку наркотиків та роботу на ньому

Добра новина! ТЕКСТИ стали одними з переможців організованого «Альянсом громадського здоров’я» всеукраїнського конкурсу для медіа "Наркозалежність vs наркополітика: проблеми та шляхи їх вирішення в Україні". Йдеться про матеріал нашого журналіста Андрія Гарасима «Наркофоруми: тут купують наркотики гуртом і вроздріб, наймаються на роботу і проводять конкурси поезії». Саме цей матеріал був відзначений у номінації «Новий погляд на соціально важливу тематику».

265726667_619974415958876_6649252262092762443_n.jpg

Диплом переможця журналісту ТЕКСТІВ

У цьому матеріалі ми вирішили дослідити таке явище, як наркофоруми. Йдеться про онлайн-майданчики, де учасники ринку спілкуються між собою, діляться та дізнаються цікаву для себе інформацію. Виявилося, ми прочинили величезний пласт субкультури та достатньо розгалуженого бізнесу, на якому, крім кур’єрів і «хіміків», зав'язано купа різних адміністраторів, операторів мереж, працівників «складу», фасувальників та багато кого іншого. Компанії, чи банди, які демонструють швидке зростання, іноді наймають одразу всю лінійку потрібних їм працівників.

Довідково: «Альянс громадського здоров'я» – незалежна українська організація, яка є частиною Глобального партнерства Альянсу із міжнародним статусом. Альянс постійно робить свій внесок у боротьбу з епідемією СНІДу в країні.

наркотики злочин журналістика

Знак гривні
Знак гривні