Єрмак заявляє, що день народження не святкував, тільки «вигріб від мами»

Президент Володимир Зеленський та Офіс президента святкували день народження Андрія Єрмака на державній дачі, використовуючи гелікоптери ДСНС для доставляння людей до резиденції в Карпатах.

Згідно з даними публічних онлайн радарів, президентський борт із Києва не прилітав, на відміну від самого президента.

Натомість за допомогою онлайн радару вдалося встановити, що у п'ятницю вранці 19 листопада з Києва до Івано-Франківська прилетів чартер, який має стосунок до групи "Приват" Ігоря Коломойського. Борт майже одразу повернувся до Києва.Чи був президент Зеленський або керівник його офісу Єрмак на борту – наразі не вдалося ані підтвердити, ані спростувати.

Згодом розслідувачі УП знайшли докази, що 21 листопада, у день народження Єрмака й в день Гідності та Свободи, близько 10:00 ранку Зеленський і Єрмак, які були на Івано-Франківщині, з'являються на Інститутській у Києві, о 12:00 президент нагороджує воїнів, а вже о першій гвинтокрил ДСНС злітає з бази рятувальників у Козині й за дві години здійснює посадку в Івано-Франківську. 

Речник не знає

Прессекретар президента Сергій Никифоров відреагував на розслідування "Української правди" щодо святкування дня народження глави Офісу президента Андрія Єрмака у Карпатах та відповів, що не знає, як Володимир Зеленський проводить свій вільний час.

Єрмак знає, але не каже

Голова Офісу президента Андрій Єрмак заперечив окремі факти, викладені в розслідуванні "Української правди", однак не прояснив, де він перебував у свій день народження, в неділю 21 листопада.

Оновлено: "заїхав до батьків"

"Цьогорічний ювілей я ніяк особливо не відзначав, лишень у понеділок заїхав до батьків.

Вигріб від мами, що рідко у них буваю і що виглядаю втомленим.

У вівторок виділив одну годину, щоб прийняти привітання від колег в Офісі Президента", – стверджує Єрмак.

зеленський скандал прикарпаття єрмак

Знак гривні
Знак гривні