У Львові від Covid-19 померли 23-річна вагітна жінка та молодий чоловік без супутніх патологій

У Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова протягом доби померло двоє молодих людей без супутньої патології – вагітна 23-річна жінка та 29-річний чоловік.

Як повідомляє Цензор, про це повідомила завідувачка інтенсивної терапії лікарні швидкої допомоги Львова Наталія Матолінець.

"Практичний досвід нашої реанімації – 50 років! Наші лікарі багато бачили…Нас важко вразити…Але те, що відбувається зараз – нестерпно!" – написала вона.

Лікарка повідомила, що за добу у їхній реанімації померли дві молоді людини без супутніх патологій: 23-річна вагітна жінка (перша вагітність) та молодий хлопець 29 років.

"Робочий ранок почався з розтинів. Спершу вагітної жінки з так і ненародженою дитинкою в утробі… чорні нежиттєздатні легені.

Далі – хлопця з мертвими легенями. Ще місяць тому він був абсолютно здоровий і разом із батьками, друзями та дівчиною планував життя, якого вже більше ніколи не буде.

Щирі співчуття рідним!" – написала вона.

Матолінець зазначила, що лікарі боролися майже місяць. Без успіху.

"Це дуже страшно. Дуже. Дуже. Дуже… Особливо, якщо зважити на силу-силенну тих, хто не вірить у ковід, відмовляється від карантинних обмежень та вакцинації, а також абсолютно некомпетентно критикує наших медиків!

Не одягнувши при тому жодного разу медичного одягу і не попрацювавши віч-на-віч з критичним пацієнтом…Мені важко стримувати емоції...", – додала лікарка.

абзац пандемія коронавірус Львів

Знак гривні
Знак гривні