Без паніки. ПриватБанк попередив, що застосунок і банкомати планово не працюватимуть

Є точний розклад, усе має йти за планом. Застосунок і банкомати «ПриватБанку» не працюватимуть кілька годин вночі проти 7 листопада.

Термінали, банкомати «ПриватБанку», а також застосунок для мобільного банкінгу «Приват24» не працюватимуть протягом кількох годин вночі з 6 на 7 листопада, попереджає пресслужба банку, передає Радіо Свобода.

Це пояснюють оновленням програмного забезпечення процесингового центру напередодні розпродажів, відомих як «чорна п’ятниця».

«Ми усвідомлюємо, що це високий сезон купівельної активності, який починається з «чорної пʼятниці» та завершується різдвяними розпродажами по всьому світу, і ми турбуємося, аби шопінг наших клієнтів був комфортним та приносив задоволення», – йдеться в повідомленні.

Як уточнюють в установі, з 1 години ночі до 4:30 ранку 7 листопада банк зупинить проведення транзакцій по картках, роботу застосунку «Приват24» для приватних клієнтів і бізнесу.

«Під час технологічної паузи пройдуть і регламентні роботи в мережі банкоматів, терміналів самообслуговування і POS-термінальної мережі банку. Просимо звернути увагу на цю інформацію й можливі незручності та відповідно спланувати відпочинок чи перенести свої безготівкові покупки у торговельній мережі та інтернеті на декілька годин», – повідомляє пресслужба.

За підсумками 2020 року «ПриватБанк» звітував про 17,8 мільйона клієнтів-фізичних осіб і 818 000 активних клієнтів-підприємців. За даними банківської установи, зараз її процесинговий центр обробляє понад 70 тисяч карткових платежів.

банки

Знак гривні
Знак гривні