На довиборах у Раду лідирує «Слуга народу»

Попри всі опитування про падіння рейтингу, "слуги" впевнено виграють мажоритарку.

На довиборах до Верховної Ради у двох одномандатних округах у Херсонській та Черкаській областях лідирують кандидати "Слуги народу".

Про це свідчать дані ЦВК, передає Цензор.

За оперативними даними Центральної виборчої комісії, в окрузі №184 (центр – м. Нова Каховка Херсонської області) після підрахунку 99,46% електронних протоколів окружних виборчих комісій лідирує представник партії "Слуга народу" Сергій Козир (64,58%, 21 261 голос), у найближчого конкурента Ігоря Йосипенка від партії "Європейська солідарність" – 14,29% (4705 голосів).

В окрузі №197 (центр – м. Канів Черкаської області) за результатами опрацювання 80,14% електронних протоколів лідирує представник партії "Слуга народу" Віталій Войцехівський (46,95% або 12 063 голоси). Найближчий конкурент – самовисуванець Владислав Голуб – 25,75% (6 617 голосів).

31 жовтня у мажоритарних виборчих округах (№184 у Херсонській області та №197 у Черкаській області) відбулися проміжні вибори народних депутатів. Позачергові вибори проводились у зв'язку із достроковим припиненням повноважень народних депутатів Ігоря Колихаєва та Олександра Скічка. Колихаєв склав із себе повноваження нардепа у зв'язку з обранням міським головою Херсона, а Олександр Скічко – через призначення головою Черкаської обласної державної адміністрації.

1.jpg

2.jpg

черкащина слуга народу херсонщина вибори

Знак гривні
Знак гривні