Шкільні канікули в Києві подовжили через хвилю пандемії

Школи  Києва закриють щонайменше на два тижні – з 23 жовтня до 8 листопада. Можливо, цей термін буде подовжено ще більше.

Діти раді, а батьки, які працюють, знову мають **тися конем
Діти раді, а батьки, які працюють, знову мають **тися конем

Власне, планові осінні канікули для школярів триватимуть з 23 до 31 жовтня.

Чи повернуться з 1 листопада учні принаймні на дистанційне навчання – наразі невідомо.

Про це заявив перший заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Олексій Кулеба на пресконференції 22 жовтня, – передає УП.Життя.

Причина – у складній ситуації з COVID-19.

"Із завтрашнього дня ми відправляємо школи на канікули, з огляду на складну ситуацію з COVID-19. Підкреслюю, не з понеділка, а від завтра, враховуючи епідеміологічні показники міста", – заявив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в ефірі каналу "Україна-24".

У КМДА ще не визначились, чи буде наступний після канікул тиждень карантинним, чи протягом нього запровадять дистанційне навчання. 

Школярі точно будуть на канікулах один тиждень. Щодо другого тижня ми визначимося пізніше: чи будуть продовжені канікули, або буде дистанційне навчання. Але точно два тижні школи будуть закриті, зокрема і 1–4 класи", – додав заступник голови КМДА.

Дитячі садочки та інші навчальні заклади столиці продовжують свою роботу у звичному режимі за умови 100% вакцинації усього персоналу проти COVID-19.

київ школа карантин пандемія коронавірус

Знак гривні
Знак гривні