На Осокорках забудовник добудовує поверхи над людьми, що вже живуть у будинку

Девелоперська компанія «Статус Груп» надбудовує додаткові поверхи на даху одного з будинків ЖК «Рив’єра» на київських Осокорках, введеного в експлуатацію у 2017 році.

Про це повідомив киянин Володимир Гуцул, й інформацію підтвердили Економічній правді місцеві мешканці, – передає Хмарочос.

«Уже третій місяць спостерігаю, як компанія-забудовник “Статус Груп” проводить на столичних Осокорках небезпечні експерименти – надбудовує поверхи над уже зданим в експлуатацію й заселеним житловим будинком. На сьогодні, 10 серпня, додали три поверхи», – написав Гуцул.

Він зауважує, що під будинком – тротуар, де постійно ходять люди, а також поряд дорога з інтенсивним рухом автотранспорту, зокрема й пасажирського. На фото видно, що місце будівництва не огороджене парканом.

Поверхи надбудовують на шестиповерховому будинку, й таким чином висотність уже зросла до дев’яти поверхів. На порталі ЛУН забудовник анонсує продажі в новій черзі ЖК.

За даними ЕП, контролює компанію «Статус Груп» її колишній директор, народний депутат від партії «Слуга народу» Андрій Стріхарський.

абзац будівництво київ маразм

Знак гривні
Знак гривні