Офіс генпрокурора блокує притягнення до відповідальності катів із в'язниці «Ізоляція»

МВС встановило особисті дані майже всієї адміністрації в'язниці "Ізоляція" в окупованому Донецьку. Але про підозри їм не повідомляють: роботу заблоковано прокуратурою.

Про це повідомив у фейсбуці колишній бранець терористів, експерт з питань окупованої частини Донбасу UIF Станіслав Асєєв, інформує Цензор.

«Встановлені фото та особисті дані майже всієї адміністрації "Ізоляції", що є особистою заслугою нашого МВС – хлопці за рік зробили те, чого ніхто не робив всі 7 років. З цією інформацією нещодавно ми мали вийти на загальнонаціональний брифінг разом з МВС та генпрокуратурою – показати цих злочинців всьому світу, включно з їх російським громадянством. Але за два дні до брифінгу він був скасований у генпрокуратурі», – написав Асєєв.

Він додав, що через декілька днів після цього відсторонено від посади Гюндуза Мамедова, який вів "Ізоляцію" та десятки інших справ.

Раніше повідомлялося, що заступник генпрокурора Максим Якубовський позбавив заступника генпрокурора Гюндуза Мамедова доступу до державної таємниці.

Сьогодні, судячи з усього, був день гасіння пожеж у зв'язку з усуненням із посади Гюндуза Мамедова. Десь полум'я вдалося...

Posted by Maria Tomak on Monday, July 5, 2021

абзац асєєв генпрокуратура окупація кримінал донеччина

Знак гривні
Знак гривні