Українська пісня з Євробачення очолила рейтинг Spotify

Пісня «Шум» гурту Go_A стала найпопулярнішою у Spotify. Композиція також потрапила у чарти iTunes і Apple Music

Євробачення-2021. Упередженість журі та сусідські «війни»

Пісня українського гурту Go_A «Шум» після Євробачення очолила рейтинг найпопулярніших треків на сервісі Spotify. Переможці пісенного конкурсу, італійський гурт Maneskin, посідає 4 місце в рейтингу.

Про це пише Громадське телебачення.

Про свій успіх учасники гурту поділилися на сторінці в Instagram, написавши, що продовжують шуміти.

Рейтинг, у який потрапили українці, оновлюється щодоби. Лише вчора, 25 травня, Go_A був на другому місці.

Крім того, за даними сайту KWORB, який відстежує музичні чарти, українська пісня посіла четверте місце в європейському рейтингу iTunes, а також 10 — у світовому рейтингу.

Італійський гурт Maneskin став переможцем пісенного конкурсу «Євробачення-2021», який цьогоріч відбувся в Роттердамі у Нідерландах. Він набрав загалом 524 бали (206 від журі й 318 від глядачів).

На другому місці з 499 балами Франція, яку представляла Барбара Праві. На третьому з 432 балами — Швейцарія (виконавець Gjon’s Tears); на четвертому з 378 балами — Ісландія (гурт Da∂i Freyr og Gagnamagni∂). Виступ цієї країни — єдиний, котрий показували в записі, бо у двох членів делегації виявили COVID-19.

Україна, яку представляв гурт Go_A, загалом здобула 364 бали (97 від національного журі та 267 від глядачів) і посіла п'яте місце. Якби результати конкурсу визначалися лише за голосуванням глядачів, то Go_A мав би друге місце.

Євробачення україна рейтинг шоубіз музика

Знак гривні
Знак гривні