Учасників акції під ОП продовжують садити під домашній арешт

Рішенням Печерського райсуду затриманого під час акції на Банковій Давида Гаджимурадова відправлено під цілодобовий домашній арешт. Згодом аналогічний захід застосували й до Сергія Філімонова.

Фото: Herman Krieger, зі спільноти Українська вулична фотографія
Фото: Herman Krieger, зі спільноти Українська вулична фотографія

Про це повідомляє Німецька хвиля.

Печерський районний суд Києва обрав у четвер, 1 квітня, запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту Давиду Гаджимурадову, затриманому учаснику акції протесту біля Офісу президента, що відбулася 20 березня. 

Згодом відбулося засідання того ж суду щодо обрання запобіжного заходу ще одному затриманому – Сергію Філімонову. Щодо нього судом було також обрано цілодобовий домашній арешт як запобіжний захід. 

Перед цим затриманим учасникам акції Владиславу Сорду, Роману Ратушному та Євгену Строканю було також обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Розписані двері Офісу президента хочуть купити як витвір сучасного мистецтва (ДОКУМЕНТИ)

Як розповідає політичний оглядач ТЕКСТІВ Тарас Шамайда, влада Зеленського не скликала позачергових засідань ВР ані з приводу пандемії та смертей українців, ані з приводу поліцейських катувань та зґвалтувань. Однак у розпал епідемії поквапилася скликати парламентарів з приводу розмальованих дверей ОП.

То чому для Зеленського двері важливіші, ніж демократія та свободи українських громадян?

Чому для Зеленського двері важливіші, ніж демократія?

Влада Зеленського не скликала позачергових засідань ВР ані з приводу пандемії та смертей українців, ані з приводу поліцейських катувань та згвалтувань. Однак у розпал епідемії поквапилася скликати парламентарів з приводу розмальованих дверей ОП. То чому для Зеленського двері важливіші, ніж демократія та свободи українських громадян? Розмірковує політичний оглядач Текстів @Taras Shamayda

Posted by Texty.org.ua on Thursday, April 1, 2021

суд протест стерненко відеотексти

Знак гривні
Знак гривні