Рудьковський каже, що не викрадав Семінського і називає його та Шуфрича «крисами»

Високі стосунки та слова української еліти. За словами Рудьковського, Семінський і Шуфрич по фені – "криси", тому що "крисили" у порядного мужика.

Колишній міністр транспорту Микола Рудьковський, якого звинувачують у викраденні тодішнього голови Нафтогазвидобування, нині нардепа СН Олега Семінського, стверджує, що Семінський і Шуфрич намагалися тиснути на нього, поки він сидів у в'язниці в РФ, але не змогли цього зробити, тому що не володіють авторитетом у кримінальних колах.

Більше про ці високі стосунки:

Розкрито справу про викрадення й катування колишнім міністром нинішнього депутата

"Якщо взяти Семінського і Шуфрича, то по фені вони – "криси", тому що "крисили" у порядного мужика. Співпрацювали з правоохоронцями російськими – значить, вони зс#чились. І тому ніхто з порядних людей з ними ні за руку не вітається, ні за стіл не сяде, діла мати не буде", – розповів Рудьковський інтерв'юеру Гордону.

При цьому, за його словами, Семінський і Шуфрич намагалися тиснути на нього в ув'язненні як через слідчих, так і через російських правоохоронців, – передає слова звинувачуваного "Цензор".

"Коли Шуфрич і Семінський намагалися на мене впливати через "смотрящих" по в'язниці, у них нічого не вийшло чому? Тому що вони не розуміли основ. Якщо стосовно порядного мужика є ті, хто крали, тобто, "криси", використовуючи поганих російських ментів, тиснуть на порядного мужика, то злодії або навіть порядні шахраї з ними навіть за один стіл не сядуть, тому що це останнє ганебне діло", – пояснив Рудьковський.

"Мені слідчі та інші, які приходять, які до мене приходили, казали, що вирішіть ваші фінансові питання з паном Шуфричем і його партнером в Україні – і розслідування піде іншим шляхом", – додав він.

Рудьковський також зазначив, що, на його думку, в окремих питаннях "у в'язниці більше порядку і чесності, ніж навколо".

"Я б навіть сказав, для багатьох із нашого життя, з огляду на те, що багато хто не потрапляє в армію, уникає будь-якими шляхами, в'язниця пішла б на користь", – вважає ексміністр.

Як повідомлялося раніше, ексглаві Мінтрансу Рудьковському вручили підозру в організації викрадення у 2012-му "слуги народу" Семінського. За даними правоохоронців, Семінського позбавили волі більш ніж на 3 роки, катували та вимагали $ 200 млн. Рудьковський спростовує це звинувачення.

сбу бізнес рудьковський кримінал газ

Знак гривні
Знак гривні