Порошенко закликав вакцинуватися, дружина спростувала його емоційне висловлювання про CoviShield (ВІДЕО)

Лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко та його дружина Марина публічно закликали українців вакцинуватися.

Фото з сайту УП
Фото з сайту УП

Марина Порошенко також прокоментувала критику чоловіка стосовно вакцини CoviShield (на початку березня під час погоджувальної ради парламенту Порошенко емоційно висловився про препарат, який привезли в Україну):

Порошенко не правий: вакцина індійського виробництва – не лайно

За словами дружини експрезидента, він лише цитував лікаря, і це не була його думка про CoviShield. Сам п'ятий президент свої попередні слова не коментував, однак закликав владу пришвидшити темпи вакцинації населення проти коронавірусу.

Водночас колишній очільник держави попередив, що за такої кількості вакцини, яка сьогодні є в Україні, не вдасться розірвати ланцюг захворювання, оскільки треба не менш ніж 80% населення забезпечити щепленнями за короткий термін.

Моя дружина Марина за фахом лікар, тому добре розуміє, що спричинило нову хвилю коронавірусу і що треба негайно робити,...

Posted by Петро Порошенко on Saturday, March 13, 2021

Нагадаємо, непродуману цитату Порошенком лікаря почала використовувати російська дезінформація, як зазвичай, використовуючи будь-що у своїх цілях.

Також нагадаємо, що ми оновлюємо для вас усе головне про пандемію на окремій сторінці.

пандемія вакцинація порошенко вакцини коронавірус

Знак гривні
Знак гривні