Заступниця голови Полтавської райради рік тому вкрала з магазину iPhone

Вона від ОПЗЖ, але за неї також голосувала "Європейська солідарність" – судячи з голосування, в обмін на те, щоб теж отримати свою заступницю. Ми про цей "дивний союз" уже писали:

«Вата Шоу», або як у Полтаві намагаються створити коаліцію ЄС і ОПЗЖ

Каріна Дячун і її iPhone (не той,  на який біс поплутав)
Каріна Дячун і її iPhone (не той, на який біс поплутав)

Каріна Дячун у липні 2019 року в магазині «Та-Da» непомітно взяла смартфон, вимкнула його та принесла додому. Після увімкнення телефону їй зателефонував знайомий поліцейський і сказав, що викрадену річ потрібно повернути.

court.png

Після визнання своєї вини під час судового засідання Каріна Дячун отримала штраф сумою 850 грн. А вже в 2020 році її обрано заступницею голови Полтавської райради від ОПЗЖ. Як крутить доля людиною, егеж?

Але крутить доля не однією людиною:

Під час голосування в Полтавській облраді із 45 присутніх депутатів 29 проголосували за Каріну Дячун. Лише два депутати були проти, а 14 відмовились голосувати — це депутати від «Рідного міста», «Свободи» та частина фракції «Слуга народу». Для ухвалення рішення в райраді потрібно 28 голосів.

Натомість наступним голосуванням 32 депутати проголосували за Руслану Базалук («Європейська солідарність»). При цьому 12 депутатів були проти, один не голосував.

Як випливає, ОПЗЖ та ЄС, такі запеклі вороги, в Полтаві утворили альянс типу "рука руку миє"

полтавщина медведчук опзж курйоз порошенко Полтава

Знак гривні
Знак гривні