Графік дня. Наскільки часто молодь займається сексом – а що уявляють інші

Як то кажуть, на чужій галявині секс гарячіший.

Респондентів у різних країнах просили відповісти, скільки разів, на їхню думку, в середньому займаються сексом щомісяця їхні співвітчизники у віці 18–20 років, коли секс (гіпотетично) в середньому є найчастішим.

Окремо людей цього віку, які мають статевих партнерів, просили відповісти, скільки разів насправді у них був секс упродовж останніх тридцяти днів.

Результат:

Дані не враховують, чи правду кажуть про "реальність"
Дані не враховують, чи правду кажуть про "реальність"

Цікаво порівняти, як відрізняються очікування щодо жінок і чоловіків у різних країнах – а також наскільки різняться відповіді щодо "реальності" у молодих жінок і молодих чоловіків у тій самій країні.

Висновки робіть самі.

Для візуалізації ми взяли матеріали, зібрані світовим порталом Статіста тут і тут.

ОНОВЛЕНО.

Ми таки не втримались і порівняли свідчення чоловіків і жінок про те, скільки разів у них був секс. Відсортували за свідченнями жінок і побачили, в яких країнах чоловіки – як би то сказати – найбільше переоцінюють свої здобутки. Чи як іще це можна розтлумачити? Кохаються зі старшими за себе жінками? Частіше буває навпаки (гіпотетично). Кохаються між собою? Навряд чи аж так часто... А може, то жінки недооцінюють реальність? Тлумачень може бути кілька. Цікаво також, що у деяких країнах, навпаки, жінки заявили про більшу кількість сексу, ніж чоловіки.

секс світ курйоз графік дня статистика

Знак гривні
Знак гривні