«Будильник по-донбаськи». З'явилося відео, як терорист «Моторола» закидував житлові будинки гранатами

Опубліковано архівне відео, на якому російський терорист Арсен Павлов на прізвисько «Моторола» закидує гранати у різні боки у житловій зоні. У відповідь на питання, чи нема когось у зоні, по котрій було випущено гранату, «Моторола» сказав: «Мне по**й»

На відео «Моторола» спочатку робить перший дальній постріл навмання з підствольного гранатомета.

Другу гранату ВОГ-25 Павлов випустив по даху будинку, а третю гранату на базі розміщення інших бойовиків.

Нагадаємо, Павлов Арсен на прізвисько «Моторола» – російський воєнний злочинець, який зізнався у вбивстві п’ятнадцятьох українських військовополонених на Донбасі.

З початком російської агресії проти України у 2014 році — активний учасник так званої «Російської весни» і війни на сході України, був командиром незаконного збройного формування «Спарта».

16 жовтня 2016 року загинув внаслідок замаху. У ліфті будинку, де він мешкав у подарованій йому окупаційною владою квартирі, спрацював саморобний вибуховий пристрій. Після цього в соцмережах говорили про подвійне поняття "соціальний ліфт": він підняв колишнього заправника, він його і опустив.

До смерті він тиждень не жив вдома (лише 5 жовтня забрав дитину з пологового будинку) – ночував в кабінеті, ймовірно, побоюючись за своє життя.

Також після смерті було опубліковано фото документів, які Павлов робив на свою дружину і дитину, документи були українськими, а не «ДНР», але були підробленими.

За матеріалом Українського мілітарного порталу

війна агресія тероризм росія донеччина

Знак гривні
Знак гривні