Втекти від пандемії в ліс: Чеська компанія дозволяє вийняти двоспальне ліжко й кухню з багажника, а вранці їхати далі (ФОТО)

У багажнику великої машини, наприклад джипа, можна вмістити нормальне ортопедичне двоспальне ліжко та кухню для кемпінгу:

Це фото у вигляді анімації показує, як розкласти "гніздо" на природі

Чеська фірма Studio 519 розробила модуль під назвою "коробка-гніздо" (брендова назва Nestbox), яка просто з багажника розклалається у двоспальне ліжко та повністю обладнану кухню для кемпінгу.

Залежно від розміру багажника, модуль може бути в чотирьох різних розмірах і комплектаціях – можна розмістити в ньому все: від холодильника до складаної душової кабіни.

Під час транспортування все це складається в паралелепіпед зі сталевою рамою. Найбільша комплектація має метр на метр на півтора – для мікроавтобусів.

Розкладання після прибуття займає не більше п'ятнадцяти хвилин.

Докладніше англійською в журналі архітектури та дизайну DeZeen.

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

автомобілі мандри чехія пандемія природа

Знак гривні
Знак гривні