ГУР Міноборони оприлюднило розмову зрадників, які колись служили в СБУ та працюють на Росію

Головне управління розвідки Міністерства оборони України перехопило та оприлюднило розмову двох зрадників Служби безпеки України.

У зазначеній розмові зрадники обговорювали пошук інформації щодо начальника розвідувального органу МО України, полковника Кирила Буданова та її передачу до управління ФСБ РФ, що спеціалізується на проведенні спеціальних та диверсійних операцій, – передає Український мілітарний портал із посиланням на пресслужбу ГУР.

ГУР оприлюднило перехоплену розмову:

АУДІОФАЙЛ

Розмова відбувалася між двома колишніми співробітниками Головного управління СБУ в АР Крим, що зрадили присязі та зараз працюють на окупанта в Криму та Донецьку:

Склянко Олександр Миколайович, 05.08.1973 р. н., ексначальник відділу контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки ГУ СБУ в АР Крим.

Черних Микола Сергійович, 12.10.1978 р. н., колишній заступник начальника відділу контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки ГУ СБУ в АР Крим.

Нагадаємо, що Кирила Буданова призначили новим начальником ГУР (Головного управління розвідки Міністерства оборони України) у серпні 2020 року.

Саме на Буданова було здійснено невдалий замах російськими спецслужбами у квітні 2019-го року.

Спецслужби Росії звинувачують Кирила Буданова, а також низку інших офіцерів ГУР Міноборони України, серед яких і загиблий Герой України Максим Шаповал, у рейді в окупованому Криму.

Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов

Крим, Донбас, боротьба з дезою. Новий очільник ГУР назвав пріорітети

Звернення редакції:

Базу псевдосоціологів і прихованих піарників ми прискіпливо наповнювали і постійно оновлювали з 2015 року. Та з наступного року ця робота може бути заморожена. Причина проста і банальна: немає грошей. Звертаємося до Вас із проханням перерахувати кількасот гривень через Спільнокошт та закликати це зробити ваших друзів і знайомих.

фсб спецслужби сбу розвідка міноборони буданов росія

Знак гривні
Знак гривні