Джерела: Татарову таки підписали підозру через корумповані дії на користь Микитася

В.о. керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Максим Грищук підписав підозру заступнику керівника Офісу Президента Олегу Татарову.

Про це повідомляє УП із посиланнями на джерела водночас у правоохоронних органах, органах прокуратури та Національному антикорупційному бюро.

Про що йдеться

Наразі детективи НАБУ отримали право на затримання Татарова та проведення обшуків за місцем його проживання і в Офісі Президента.

Люстрований за репресії Майдану, тепер Татаров відповідає за "правоохорону" в Офісі Зеленського

Татаров обіймав посаду у системі МВС під керівництвом Віталія Захарченка в уряді Миколи Азарова. Коли в МВС почалася люстрація, то одним із перших звільнили саме Татарова, який курирував кримінальні провадження стосовно Чорновол, Автомайдану та активістів.

У 2016 році був захисником нардепа Вадима Новинського (на той час "Опозиційний блок").

5 серпня президент Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником глави Офісу Президента. Він відповідає "за правоохоронний напрям".

Про що справа

Із 2017 року НАБУ розслідує можливі зловживання та розкрадання грошей під час будівництва житла для Нацгвардії. Будівництво вела компанія "Укрбуд" Микитася.

Антикорупційні органи вважають, що на прохання забудовників, Татаров міг домовитися про написання позитивної для фірми експертизи.

набу нацгвардія корупція микитась татаров

Знак гривні
Знак гривні