На Шулявському мосту підозріло швидко втомилися ліхтарі (ВІДЕО)

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив, що звернувся до правоохоронців через падіння трьох опор освітлення на нещодавно відремонтованому Шулявському мосту.

За даними громадського руху "ЧЕСНО", вартість реконструкції Шулявського шляхопроводу зросла до 2 мільярдів, – передає УП.

Фото: УП
Фото: УП

Замовник будівництва – КП "Дирекція будівництва шляхо-транспортних споруд міста Києва" – звернувся із заявою до поліції.

Підрядники – ТОВ "Північно-Український будівельний альянс", ТОВ "Укрбуд Інвест" і ТОВ "Укрбуд Девелопмент". Торік суд зобов'язав НАБУ розслідувати закупівлю комунального підприємства послуг у підрядників, пов'язаних із забудовником Максимом Микитасем.

Обвал ліхтарів

🎬 Момент обвалу ліхтарів на Шулявці. Пряма трансляція доступна на Ланет LIFE: Шулявка. Переглядайте канал, застосувавши фільтр «Камери» в категорії «Канали» на https://lanet.tv або в Android-додатку lanet.io/app.

Posted by Шулявський міст on Tuesday, December 15, 2020

15 грудня на Шулявському шляхопроводі, який нещодавно відремонтували, впали одразу три стовпи освітлення.

Генпідрядник і замовник виконання робіт звернулися в поліцію.

Фото: УП
Фото: УП

Шулявський міст частково обвалився 27 лютого 2017 року. 

За даними розслідування програми "Схеми", право ремонтувати київський Шулявський міст у непрозорому за конкуренцією тендері отримала фірма, пов’язана із нардепом Максимом Микитасем – відомим столичним забудовником, який є екскерівником корпорації "Укрбуд".

Проєкт мали б закінчити до кінця грудня 2020 року, але ще до його завершення валяться деталі відновленої конструкції.

"Втомлені" ліхтарі 🤕

Відео “втомлених” ліхтарів зблизька 🎥

Posted by Шулявський міст on Tuesday, December 15, 2020

будівництво київ курйоз скандал микитась

Знак гривні
Знак гривні