Що сталось у Кривому Розі? Заперечення деяких уявлень тих, хто не звідти – роз'яснення від «місцевих»

"Трошечки лікнепу для друзів з інших міст щодо Кривого Рогу. Ну, чи для тих, хто так і не розібрався, хто тут кому рабіновіч".

У рідному місті Зеленського, незважаючи на особисту агітацію президента, його кандидат програв вибори

Роз'яснює знайомий нам "адекватний" активіст Юлій Морозов:

  1. Не ОПЗЖ виграла вибори. Тобто, формально ОПЗЖ, але фактично їхній рейтинг у межах 15%. Наскільки скористаються цим Медведчук і Льовочкін – то вже інше питання.
  2. Не Зеленський програв Ахмєтову. Ахмєтов цього разу грав разом із Зеленським. І все одно не виграв. Тобто Зеленський точно програв, особливо враховуючи, що це "місто президента". А от Ахмєтов залишиться плюс-мінус при своїх. Швидше за все.
  3. Вілкулів не "загнали за плінтус". Вілкули виграли, скориставшись нездатністю "Слуги народу" використати свої численні козирі на цих виборах.
  4. Ніякого політика Павлова не існує. Це інструмент Вілкулів, який вони використовували як затичку для різних дірок – від нардепства до очолювання "Фронту змін". Зараз от занесло аж туди. Чого Павлову, зрозуміло, дуже хотілося, але вийшло воно майже випадково.
  5. Щодо ролі ОПЗЖ – то це для мене ключове питання. Якщо вони не взяли Вілкулів під контроль (а мали для цього фактично все), то вони ще більші лузери цих виборів, ніж СН. А якщо взяли, то на нас чекають цікаві експерименти з мєдвєдчуковсько-ківовського мракобєсія. Це буде дуже неприємно, але може дати шанс на мобілізацію залишків адекватних. Будемо уважно дивитися.

Ми писали про роль Вілкулів у перемозі кандидата від ОПЗЖ тут

кривий ріг медведчук дніпропетровщина вибори-20 зеленський

Знак гривні
Знак гривні