Браво. Поки США звинувачують Huawei у шпигунстві – Україна хоче взаємодіяти в «кібербезпеці»

Про відповідний меморандум повідомляє Держспецзв'язок:

Смартфони можуть загрожувати національній безпеці. Принаймні якщо це смартфони фірми Huawei, — вважають у Міністерстві юстиції США. Цьому китайському телекомунікаційному гіганту та його фінансовій директорці Мен Ванчжоу США пред'явили 13 звинувачень. Влада США закидає компанії шахрайство з банками, перешкоджання здійсненню правосуддя та крадіжку комерційної таємниці в американської компанії T-Mobile.

Оновлено

Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України прибрала зі свого сайту та соціальних мереж інформацію про партнерство з компанією "Хуавей Україна".

Про це повідомляє "Європейська правда". 

Перший твіт іще раз, у вигляді скріншоту:

Зараз так:

За інформацією "Європейської правди", західні партнери звернули увагу на це повідомлення і в неофіційних розмовах висловлювали здивування вибором пріоритетів українською стороною.

Як відомо, у США Huawei звинувачують в шпигунстві і роботі на китайські спецслужби. Вашингтон заборонив компаніям в США співпрацювати з Huawei за більшістю напрямків та вважає компанію загрозою своїй національній безпеці.

Держсекретар США Майк Помпео минулого року заявляв, що США не співпрацюватимуть з країнами, які використовують системи Huawei.

безпека технології маразм

Знак гривні
Знак гривні